Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andy $ (1596 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w zasadzie nie poradziliście nic gościowi Veileder i pan Gabriel -- towarzystwo od spraw niepotrzebnych , piszecie o byle czym i jak wam się podoba , ale znajomość prawa jakie tutaj panuje jest dla was odległe - w sumie jedynie co możecie to wazeliniarzyć wszystkim u których pracujecie bo na tyle was stać to widać i słychać . Nie możecie pomóc temu gościowi bo nawet nie wiecie jak to zrobić , rzucanie przekleństw na kogoś ma sens tylko trzeba wiedzieć jeszcze kiedy to robić , a wam brakuje nawet taktu , jesteście bandą z Polski która nawet nie wie co tutaj robi i być może za co --- myślicie że co , że jak tu siedzicie dłużej od kogoś to już wszystko wolno . Jedynie na co was stać to zrobienie loda swojemu szefowi i głupie odzywki na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
powiatowy myśliciel napisał:
w zasadzie nie poradziliście nic gościowi Veileder i pan Gabriel -- towarzystwo od spraw niepotrzebnych , piszecie o byle czym i jak wam się podoba , ale znajomość prawa jakie tutaj panuje jest dla was odległe - w sumie jedynie co możecie to wazeliniarzyć wszystkim u których pracujecie bo na tyle was stać to widać i słychać . Nie możecie pomóc temu gościowi bo nawet nie wiecie jak to zrobić , rzucanie przekleństw na kogoś ma sens tylko trzeba wiedzieć jeszcze kiedy to robić , a wam brakuje nawet taktu , jesteście bandą z Polski która nawet nie wie co tutaj robi i być może za co --- myślicie że co , że jak tu siedzicie dłużej od kogoś to już wszystko wolno . Jedynie na co was stać to zrobienie loda swojemu szefowi i głupie odzywki na forum

Nie wiem, w jakim swiecie Ty zyjesz, ale ja zaoferowalem temu Panu pomoc w dziedzinie, na ktorej sie znam - konczylem studia w Norwegii, i pracuje w tej branzy od 1988 r. Nie wypowiadam sie na temat samochodow, sportu itd., bo pod tym wzgledem jestem debilem

Twoje wypowiedzi swiadcza natomiast o bardzo niskim poziomie kultury (mowiac delikatnie). Moga ci sie moje wypowiedzi podobac lub nie, ale osobiscie nie zycze sobie, abys uzywal wobec mnie slownictwa z cytowanego powyzej postu (zachowaj ten "przywilej" dla swoich znajomych, o ile to zaakceptuja).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
wypowiedzi mam takie jakie mam-- nie skończyłem studiów tutaj , ale załatwienie czegokolwiek nie sprawia mi tyle trudności co wam , -- gość wyraźnie napisał że jakiś biurokrata w NAV nie chciał mu pomóc , a taki jego zasrany obowiązek tutaj o ile mi wiadomo jeśli ktoś pracuje na takim stanowisku to nie odsyła się gościa z kwitem --- bzdura aż miło . komu ty chcesz kit wcisnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
powiatowy myśliciel napisał:
wypowiedzi mam takie jakie mam-- nie skończyłem studiów tutaj , ale załatwienie czegokolwiek nie sprawia mi tyle trudności co wam , -- gość wyraźnie napisał że jakiś biurokrata w NAV nie chciał mu pomóc , a taki jego zasrany obowiązek tutaj o ile mi wiadomo jeśli ktoś pracuje na takim stanowisku to nie odsyła się gościa z kwitem --- bzdura aż miło . komu ty chcesz kit wcisnąć

Czyli w/g ciebie, jezeli ja oferuje temu komus pomoc, to naleza mi sie obelgi? Dziwna logika...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
obelgi to już napisałeś do autora postu jeśli poczytać wszystko od początku
a poza tym twój obowiązek a nie oferta , rozróżnij --- NAV jest stworzony i powołany dla ludzi , i ci którzy tam pracują pracują dla ludzi , po to by żyło się wszystkim lżej , a nie odwrotnie , nikt tu nikomu nie robi żadnej łaski , że ktoś coś raczy zrobić dla petenta --- chyba się rozumiemy , no i chyba wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Czyli jako pracownik NAV, mam obowiazek pomagac ludziom z forum, w swoim wolnym czasie, i niezaleznie od tego, gdzie mieszkaja? Dobrze, ze mnie uswiadomiles.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nikt ci nie karze pomagać na forum-- pisałem o miejscu pracy , weź przestań .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
a jeśli już się udzielasz w czynie społecznym , to pisz z sensem, albo nie pisz wcale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Bez komentarza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
fajnie jest się przechwalać -- gorzej zastosować to wszystko w realnym życiu
z tym drugim jest już problem , a życie nie jest usłane różami ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok